En vecka att fira

Hej på er! Hur mår ni? 

Jag mår så bra. De senaste sju dagarna har varit bortom fantastiska här borta.

I onsdags cyklade Olof och jag till Lomma och kom hem med en lödkolv som jag FICK (?! tack Claes!) och en kasse kaffe! Score eller vad?? Vi firade det, och att vi med största sannolikhet får stanna i vår lägenhet ett år till med bubbel.

I torsdags träffade jag Henning på Repamera, vilket var så roligt. Repamera är en tjänst där du helt enkelt skickar in trasiga kläder, och får dem tillbaka lagade.

Träffade lite senare ofantligt fina, coola Clara som driver Bossbloggen. Har följt henne sen i somras – inte för att jag var så vansinnigt intresserad av ledarskap (men har blivit!) utan för att hon skriver så bra, för hennes blogg håller så hög kvalitet. När jag kom hem var det städning och matlagning som gällde för Olof och Jespers (de jag bor med) goda vän skulle komma på besök, så hann inte smälta dagen så mycket mer än att vråla att jag älskar livet och människor några gånger.

Eftersom jag mått så bra de senaste veckorna har jag varit livrädd för att göra som jag alltid gör – så fort jag känner att jag återfått min kraft och energi bränna den i ett, eftersom jag tycker det är så roligt att få hitta på saker igen. Jag var redan ganska trött när jag kom till Lund i onsdags efter en intensiv helg och nio timmars resa i måndags. Märkligt och mäktigt nog har det gått utmärkt. Både Henning och Clara hade väldigt lugnande inverkan på mig. Kunde vara öppen och glad, men utan att haka upp ett smil på kinderna och prestera.

Nu ska jag pusta ut efter dagens lagningar, enmilapromenad och ladda inför kalas i kväll. Ha en fin helg alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *