Om mig

Jag som skapat Lagningsbloggen heter Agnes Ozolins. I grunden är jag kemist, men jobbar numera som föreläsare, kommunikatör och konsult inom det tämligen breda området hållbarhet, framför allt hållbar konsumtion.

Jag har de senaste åren försökt köpa lite färre prylar. I och med det har det gjort att jag sliter mycket på det jag redan har, och saker har gått sönder en efter en. Men hur sjutton lagar jag dem? Går det att återuppliva ett par döda hörlurar? Kan jag laga dammsugaren själv, eller borde jag överlåta det till nån annan? Är det verkligen dåligt med glycerin på läder? Sen jag googlat mig vinögd och försökt urskilja vilken information som verkar mest vettig bestämde jag mig för att samla all info om lagning och underhåll på ett ställe – volia! Här är vi nu!

Jag försöker vara så transparent som möjligt. Jag är hittills en lagningsamatör. Ha gärna i åtanke att jag hittills inte är expert på att laga, och påpeka gärna om jag gör något som är galet eller kan göras bättre. Det blir jag otroligt tacksam för! Jag sparar alla källor jag använder, så om du vill läsa mer om ett ämne eller undrar över ett påstående – kommentera eller skriv ett mail så langar jag över! 

God läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *